Permis de conducere cehia

Permis de conducere cehia | vreau sa cumpar permis de conducere original

Permis de conducere cehia | vreau sa cumpar permis de conducere original
Permis de conducere cehia

Permis de conducere cehia vreau sa cumpar permis de conducere original. Acest site prezintă majoritatea permiselor de conducere valabile emise în țările SEE, cu detalii despre fiecare tip de permis. Pentru a căuta un model, alegeți țara și data la care a fost eliberat permisul. După ce l-ați identificat, puteți vizualiza informații despre aspectul său, caracteristicile de securitate, drepturile și categoriile. contactați-ne pentru a obține un permis de conducere ceh sau un permis IDL. Permis de conducere cehia

 • Aprobare instantanee
 • Proces rapid și ușor
 • Valabil de la 1 la 3 ani
 • Conduceți legal mereu
 • Tradus în 12 limbi
 • Recunoscut în peste 150 de țări
 • Livrare expres în întreaga lume
Permis de conducere cehia
Permis de conducere cehia

De ce aveți nevoie de  un IDP în timp ce conduceți în Republica Cehă?

IDP-ul este o formă validă de identificare în peste 150 de țări din întreaga lume și conține informații despre numele, fotografia și șoferul în cele 12 limbi vorbite pe scară largă din lume – este de înțeles pentru majoritatea funcționarilor și autorităților locale ale țărilor pe care le vizitați. Permis de conducere cehia

Se traduc informațiile de identificare în 12 limbi-astfel încât să nu fie necesar să cunoașteți limba. Autoritățile din  Republica Cehă recomandă un permis internațional de conducere. vreau sa cumpar permis de conducere original

 

Destinații de top din Republica Cehă

Ca țară fără ieșire la mare, Republica Cehă se află în inima Europei Centrale. A fost un habitat pentru celți, triburi germanice și slave. De la ascensiunea Sfântului Imperiu Roman până la a fi o colonie a Uniunii Sovietice, apoi un stat independent al Cehoslovaciei, până la separarea pașnică de Slovacia în 1993, Republica Cehă a suportat multe dureri și faze în creștere. Acum este o națiune înfloritoare care îi obligă pe rătăcitori care nu se pot satura de istoria sa bogată.

Permis de conducere cehia. Deși mai mică decât națiunile limitrofe, Republica Cehă sau Cehia se mândrește cu o mulțime de castele impresionante, castele și monumente, toate provenite din diferite epoci ale arhitecturii. La urma urmei, cele mai bune cadouri vin în pachete mici, nu? Deci, este timpul să puneți piciorul pe solul ceh și să-l bifați de pe lista cu găleți. Țara are multe situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO, care sunt ușor accesibile cu mașina.

Poate un turist să circule prin Republica Cehă?

Deoarece țara este cel mai bine explorată conducând un vehicul, s-ar putea să vă întrebați: „Am nevoie de un permis internațional de conducere în Republica Cehă?” sau „Republica Cehă necesită un permis internațional de conducere?” Raspunsul este da. Nu vă confundați cu permisul internațional de conducere din Republica Cehă și cu permisul internațional de conducere din Republica Cehă.

Aceștia joacă același rol; un permis internațional de conducere în Republica Cehă este mai mult un principiu care vă permite să conduceți în țară în mod legal și fără probleme. Un permis internațional de conducere în Republica Cehă este un permis fizic pe care îl arătați autorității locale.

Unde îmi pot obține IDP-ul / IDL-ul?

Obținerea unui permis internațional de conducere în Republica Cehă este ușoară și puteți aplica în mod convenabil online. Cum să obțineți un permis internațional de conducere în Republica Cehă? Înainte de a obține un permis internațional de conducere în Republica Cehă, trebuie îndeplinite cerințele. Va trebui să furnizați un permis de conducere nativ valabil din țara dvs. de origine și o fotografie de dimensiunea pașaportului dvs. După ce le aveți gata, puteți continua și aplicați.

Pentru a obține permisul de conducere internațional în Republica Cehă, vizitați site-ul web al Asociației Internaționale a Șoferilor (IDA) la OFFICIALDOCZ. Folosiți valabilități diferite între 300 USD pentru un an, 400 USD pentru doi ani și 590 pentru o valabilitate de trei ani. Este rapid, securizat și, în doar câteva minute, veți putea obține o copie digitală a documentului dvs. prin e-mail, iar un IDP fizic va fi expediat la locația dvs. Odată ce primiți e-mailul de la IDA, descărcați gratuit permisul de conducere internațional în Republica Cehă.

Sunteți gata? Dacă sunteți, atunci mai jos sunt câteva dintre destinațiile de top pe care le puteți vizita în Republica Cehă.

Praga Unde îmi pot obține IDP-ul / IDL-ul?

Șansele sunt că ați mai auzit despre Praga, dar nu sunteți sigur la ce să vă așteptați de la această minunată capitală a Cehiei. Pentru început, Praga este o regiune boemă și cel mai mare oraș al Republicii Cehe și cu peste 1,3 milioane de locuitori, ocupă o mare parte din populația țării. Praga este nucleul istoric al țării, plin de clădiri baroce izbitoare și colorate, biserici inspirate din perioadele gotice și renascentiste și monumentalul ceas Astro.

Orașul și-a câștigat eticheta drept unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa, cu o bandă de patrimoniu mondial UNESCO în lateral. Dacă vă place viața de noapte, Praga este un loc bun pentru a lua o bere rece și a vă bucura de delicioasa bucătărie locală.

Puncte de interes în Praga:

 • Râul Vltava. În vecinătatea sa, puteți vizita castelul Hradčany din cadrul complexului Castelului Praga și puteți aprecia arhitectura construită datând din secolul al IX-lea. Peste râul Vltava, lăsați-vă captivați de priveliștile minunate ale orașului.
 • Karlův cel mai mult. Cunoscut și sub numele de Podul Carol, găzduiește treizeci de statui baroce construite în secolele XVII și XVIII. Într-o zi normală, Podul Carol este aglomerat, așa că asigurați-vă că vă plimbați aici foarte devreme dimineața sau mai târziu noaptea.
 • Grădinile Petřín. Faceți o plimbare liniștită și vizitați obiectivele turistice prin grădini. Înainte de a vă îndrepta spre aici, puteți pregăti un coș de picnic în timp ce vă bucurați de citirea cărții preferate.
 • Piața Orașului Vechi. Construită în secolul al XII-lea, această piață a fost zbura pe zid pentru a asista la numeroase evenimente istorice din Praga, făcându-l cea mai semnificativă piață din oraș. Oferind biserici baroce colorate, Piața Orașului Vechi este ca o capodoperă.
Permis de conducere cehia
Permis de conducere cehia

Praga este ușor accesibilă cu mașina. Asigurați-vă că aveți permisul de conducere internațional în Republica Cehă în orice moment. Dacă conduceți în țară cu un permis de conducere american, s-ar putea să vă întrebați: „Am nevoie de un permis internațional de conducere în Republica Cehă?” Răspunsul este da, da, mai ales dacă conduceți în Praga. Dacă doriți să obțineți permisul de conducere internațional pentru Republica Cehă, site-ul web al Asociației Internaționale a Șoferilor (IDA) este pregătit să vă servească.

Permis de conducere cehia – vreau sa cumpar permis de conducere original

Atunci când conduceți în mașina dvs. de închiriat cu permis de conducere internațional în Republica Cehă, limba engleză este folosită pe scară largă, așa că nu vă subliniați asupra neînțelegerii cu ofițerii locali. Arătați doar documentele dvs., cum ar fi viza, pașaportul, permisul de conducere și IDP și răspundeți politicos la oricare dintre întrebările lor.

Ceh Krumlov

Obținând titlul de sit al Patrimoniului Mondial UNESCO în 1992, acest oraș al castelului are străzi pietruite și un aspect bine conservat, care cu siguranță vă va duce înapoi în perioada medievală.

Puncte de interes în Cesky Krumlov:

 • Castelul de Stat. Un monument național care oferă vederi uimitoare cu vedere la oraș și este perfect pentru fotografii. Cu adevărat un castel în care merită să urci.
 • Festivalul trandafirului cu cinci petale. Permiteți acestui festival de trei zile să vă ofere o atmosferă renascentistă. Bucurați-vă de muzică medievală plină de viață, târguri de artizanat și piese de teatru de stradă care vă vor distra în timp ce explorați orașul.
 • Festivalul Internațional de Muzică Český Krumlov. Sărbătorește și experimentează muzica clasică și calmează-te cu cântarea orchestrelor și nu vei ști niciodată, s-ar putea să te dai cu un nou artist preferat la festivitate.

Permis de conducere cehia

Uimitorul oraș Český Krumlov este ușor de ajuns, atâta timp cât aveți o mașină de închiriat și un IDP. Republica Cehă necesită un permis internațional de conducere pentru cetățenii UE? Nu, nu este nevoie și, atâta timp cât licența emisă de UE este valabilă, puteți circula liber în țară. Este necesar un permis internațional de conducere în Republica Cehă pentru deținătorii de licențe eliberate în SUA? Da. IDP-ul dvs. vă completează permisul de conducere din SUA.

Obțineți IDP de la International Drivers Association. Dacă doriți ca permisul dvs. internațional de conducere pentru Republica Cehă să fie livrat acolo, furnizați codul poștal, adresa, orașul și țara. După ce primiți un e-mail de la IDA, puteți descărca gratuit permisul de conducere internațional în Republica Cehă. Dacă doriți să aflați mai multe despre permisul internațional de conducere pentru Republica Cehă, vizitați cea mai apropiată ambasadă cehă.

Telč

Situat în Munții Boemi-Moravi între České Budějovice și Brno, Telč este un oraș mic, de tip basm, cu doar aproximativ 5.500 de persoane. De asemenea, este numit sit al Patrimoniului Mondial UNESCO datorită castelelor sale renascentiste și a caselor colorate care adaugă culoare chiar și unei zile triste.

Puncte de interes în Telč:

 • Zachariáš din Piața Hradec. Explorați fațadele decorative ale acestei piețe, pline de proprietăți colorate gotice și renascentiste. Când vă obosiți să vă plimbați prin zonă, faceți o pauză rapidă și verificați cafenelele, restaurantele și magazinele din jurul acesteia.
 • Muzeul Highlands. Acest muzeu este la doar cinci minute de mers pe jos de primăria din Telč. Acesta este un alt loc pe care nu-l puteți pierde când vizitați Telč. Cu doar cinci minute de mers pe jos de primărie, vă puteți bucura de o afișare interesantă a istoriei Telc.

Aveți nevoie de un permis internațional de conducere în Republica Cehă? Este necesar un permis internațional de conducere în Republica Cehă? Cu excepția cazului în care sunteți titular al unui permis de conducere UE valabil, atunci va trebui să achiziționați unul. Cum să obțineți un permis internațional de conducere în Republica Cehă? Accesați site-ul web IDA și încărcați o fotografie de dimensiunea pașaportului dvs. și permisul de conducere nativ. În afară de numele și ziua de naștere, permisul dvs. internațional de conducere pentru Republica Cehă conține codul poștal, cetățenia și fotografia colorată pe care ați trimis-o.

Pentru a procesa permisul dvs. internațional de conducere pentru Republica Cehă, site-ul web al IDA este live și puteți solicita întotdeauna agenții live pentru întrebări. vreau sa cumpar permis de conducere original

Brno

Brno este al doilea oraș ca mărime din Republica Cehă, lângă Praga, și este un oraș cu centru universitar, cu beriuri locale, cafenele și muzee de care vă puteți bucura. Brno, în afară de Praga, se află în Republica Cehă pe scurt.

Puncte de interes în Brno:

 • Catedrala Sfinților Petru și Pavel. Această catedrală este renumită printre cehi, știi de ce? Ei bine, uită-te doar la o monedă de 10CZK și vei afla – probabil de ce intrarea în catedrală este gratuită. Dar glumind deoparte, este o altă clădire din Cehia pe care nu ar trebui să o ratezi. Aduceți ceva de gustat sau de băut în timp ce vă bucurați de priveliștea uimitoare a suburbiilor Brno și a Castelului Špilberk, pe dealul Petrov.
 • Ceasul Astronomic al lui Astro. Ceasurile astronomice din Republica Cehă sunt aproape peste tot. Piața principală din Brno, Náměstí Svobody, reflectă o estetică modernă și atrage turiștii, în principal datorită ceasului său astral. Explorează reperul și experimentează hype-ul direct.

Olomouc

Acest oraș baroc este al șaselea cel mai mare din Republica Cehă din regiunea Moraviei. Olomouc a fost unul dintre cele mai importante orașe din țară de secole și găzduiește monarhia cehă. Dacă sunteți legat de ceasurile astronomice medievale, vă va plăcea cel construit în primăria orașului. Olomouc se mândrește cu peisaje vibrante de arhitectură impresionantă, o scenă de bere artizanală înfloritoare și vinul său popular din Moravia. Itinerarul tău ceh nu ar fi la fel de uimitor fără să vizitezi Olomouc. vreau sa cumpar permis de conducere original

Puncte de interes în Olomouc:

 • Coloana Sfânta Treime. Având o înălțime de 32 de metri, acest monument este recunoscut de UNESCO pentru diferitele sale elemente, inclusiv optsprezece sculpturi ale sfinților și doisprezece figuri purtătoare de lumină. Vizitați Sfânta Treime pentru a adăuga la colecția monumentului vizitat UNESCO. Este uimitor să știți că este cea mai mare sculptură barocă de sine stătătoare din Europa Centrală.
 • Catedrala Sfântul Venceslau. Înălțată la 100,65 metri înălțime, această catedrală primește titlul de a avea cea de-a doua cea mai înaltă turlă din țară și cea mai înaltă din Moravia. A fost înființat în 1107. Olomouc este un oraș dens cu turlă, așa că vizitarea câtorva ca Sfântul Venceslau ar putea să vă facă să explorați orașul, turn cu turlă.
 • Hostelul Colțului Poeților. Acest hotel fantastic în stil apartament este un loc bun pentru a vă caza. Cu personal cald și minunat, veți putea experimenta un tratament grozav aici, în timp ce vă simțiți încă acasă.
 • Fântânile din Olomouc. Cum ai putea să ratezi asta? Există peste șase fântâni în Olomouc care au fost toate construite din conceptul de mitologie. Explorarea fântânilor Olomouc este o modalitate excelentă de a vă relaxa în acest oraș dulce.

Permis de conducere cehia

Olomouc este ușor accesibil conducând o mașină. Aveți nevoie de permis de conducere internațional în Republica Cehă? După cum sa menționat mai devreme, un IDP este un factor important pentru a obține o mașină de închiriat dacă sunteți un turist care dorește să conducă aici. Vizitați Asociația Internațională a Șoferilor pentru a obține IDP-ul dvs. și pentru a vă bucura de o gamă de prețuri accesibile, cu procesare rapidă. În doar câteva minute, veți fi informat despre permisul internațional de conducere pentru Republica Cehă prin numărul de telefon și adresa de e-mail furnizate.

După ce aveți permisul de conducere internațional în Republica Cehă, testați mai întâi vehiculul închiriat înainte de a semna un contract de închiriere. Este întotdeauna bine să vă asigurați că funcționează și este sigur, astfel încât să puteți avea o experiență de condus fără griji în Olomouc.

Pilsen

Iată un alt oraș pe care nu ar trebui să-l ratezi, mai ales dacă iubești berea (în special berea de aur Pilsner). Este al patrulea oraș din Republica Cehă din vestul Boemiei care merită explorat, deoarece pur și simplu este minunat.

Puncte de interes în Plzeň:

 • Fabrica de bere Pilsner Urquell. Când auzi Cehia, fie Praga, fie berea sunt primele lucruri care îți vin în minte. Dar, dacă nu o știți încă, județul este producătorul original de bere Pilsner Lager și este o afacere destul de mare. Faceți un mic tur în jurul fabricii de bere și descoperiți cum se întâmplă miracolul și îmbuteliat și, bineînțeles, luați o halbă sau două și gustați cea mai bună bere din lume, imediat de la producătorul său.
 • Catedrala Sf. Bartolomeu. Această structură este una dintre principalele atracții din Plzeň; este o catedrală veche construită din secolul al XVI-lea și găzduiește Madonna din Pilsen – statuia care reprezintă frumosul stil al epocii gotice, așa că, dacă vă interesează meșteșugurile gotice, vă va plăcea această clădire.
 • Sinagoga veche. Această arhitectură istorică se află în curtea caselor din parcurile Smetana și a fost inițial o zonă școlară evreiască, dar găzduiește acum memorialele victimelor holocaustului. Cel mai bine este să ucizi ceva timp făcând o plimbare sumbru în acest punct de reper.
 • Marea Sinagogă. La fel ca Vechea Sinagogă, există memorii neobișnuite pentru victimele Holocaustului găsite aici. Cehii se mândresc cu Marea Sinagogă, deoarece este a treia ca mărime din Europa și a cincea ca mărime din lume. Dar ceea ce o face chiar grozavă este că a reprezentat o comunitate evreiască bogată, care a fost, din păcate, distrusă de naziști în anii 1939-1945.

Marea Sinagogă este în prezent în reconstrucție și este închisă publicului până în 2021.

Permis de conducere cehia

Plzeň sau Pilsen este ușor accesibil cu mașina. Păstrați întotdeauna permisul de conducere internațional în Republica Cehă, împreună cu permisul de conducere nativ. Tu chiar o faci. Atât un IDP, cât și un permis internațional de conducere vă dau permisiunea de a conduce în țară. Cu un permis internațional de conducere în Republica Cehă, engleza și alte câteva limbi sunt tipărite în documentul dvs., care este înțeles în mod obișnuit de către ofițerii locali din întreaga lume, chiar și în Cehia. vreau sa cumpar permis de conducere original

Pentru a vă asigura IDP-ul, vizitați site-ul web al Asociațiilor Internaționale de Șoferi pentru o procesare rapidă și securizată. Pentru a completa cererea dvs. pentru un permis internațional de conducere pentru Republica Cehă, furnizați numărul de telefon mobil și adresa de e-mail. În acest fel, veți fi notificat când IDP-ul dvs. este aprobat și gata să vi se trimită.

Cehă Budejovice

Acest oraș se află la intersecția râurilor Vltava și Malše și găzduiește o altă bere de renume mondial, o arhitectură frumoasă și peisaje. České Budějovice definește un oraș tipic ceh, care vă întâmpină cu ospitalitate și atracții uimitoare ale unităților locale.

Puncte de interes în Ceske Budejovice:

 • Budějovický Budvar. Cunoscută și sub numele de Budweiser Budvar Brewery, această fabrică de bere iconică este singura unitate de bere din Republica Cehă din țară. Experimentați berea autentică Budweiser și cultura cehă degustând această bere renumită în întreaga lume.
 • Piața Přemysl Ottokar II. Explorează această piață mare a orașului noaptea și vezi Fântâna simbolică a lui Samson luminată. Piața Přemysl Ottokar II se află în orașul vechi al orașului, așa că, în timp ce sunteți aici, puteți explora diferite arhitecturi din apropiere.
 • Černá věž. Cunoscut și sub numele de Turnul Negru, acest turn înalt de 72 de metri oferă vederi incredibile. Urcați până sus și închiriați o pereche de binocluri pentru 10 CZK.

Când conduceți în jurul acestui district din Republica Cehă, purtați permisul de conducere internațional și permisul de conducere nativ. Acestea sunt documente necesare dacă doriți o experiență de conducere fără probleme în toată țara. Asociația Internațională a Șoferilor vă va ajuta să obțineți un IDP la un cost rezonabil. Pentru o listă a prețurilor pentru permisul internațional de conducere, vizitați site-ul web IDA la OFICIALDOCZ. Dacă sunteți titular al unei licențe din afara UE și doriți să știți dacă aveți nevoie de un permis internațional de conducere în Republica Cehă, vizitați o ambasadă sau un consulat ceh.

Reguli importante de conducere în Republica Cehă

Conducerea în Republica Cehă vă permite să disecați semnificația istorică și inspirația din spatele fiecărei structuri pe care veți putea să o vedeți în țară. Regulile de conducere ale țării sunt similare celor mai multe țări europene, așa că asigurați-vă că înțelegeți și respectați următoarele reguli de conducere pentru a profita din plin de Turul Ceh.

Purtați întotdeauna permisul de conducere și IDP

Este ușor să lăsați lucruri pe care s-ar putea să le considerați neimportante, dar nu veți ști niciodată când veți cădea într-o situație care vă face să vă gândiți la „ce-ar fi”. Când conduceți în țară, trebuie să purtați permisul de conducere nativ și să știți că un permis internațional de conducere în Republica Cezch este una dintre cerințele pentru a conduce în țară în mod legal. Împreună cu asigurarea permisului dvs. internațional de conducere în Republica Cehă, testați mașina de închiriat înainte de a ajunge pe drumul ceh.

Nu beți și conduceți

În timp ce unele țări din UE permit o cantitate subtilă de conținut de alcool în sânge (BAC) atunci când conduc, Republica Cehă, pe de altă parte, nu permite scufundări chiar și cu un procent foarte mic de alcool în sânge. Conducerea în stare de ebrietate este una dintre principalele cauze ale accidentelor de vehicule din Republica Cehă în ultimii ani. Nerespectarea acestui rol va duce la probleme cu autoritățile locale și vă poate primi o amendă între 900 și 1800 de euro.

Alcoolul și drogurile sunt considerate infracțiuni în Republica Cehă, deci mai bine să respectați și să vă supuneți unui etilotest sau unui test de sânge. Dacă refuzați acest lucru, va trebui să plătiți aceeași sumă de amendă.

Nu utilizați telefonul mobil în timp ce conduceți

Conducerea în Republica Cehă în timp ce utilizați telefonul mobil pe mână este împotriva regulilor de circulație. De asemenea, nu puneți telefonul mobil între umăr. Odată ce polițiștii te prind, poți primi o amendă de la 50 la 90 de euro. Dacă doriți să efectuați un apel telefonic rapid în timp ce conduceți vehiculul, utilizați în schimb un dispozitiv hands-free. Acest lucru vă va salva buzunarul, viața și altele.

Nu conduceți peste limita de viteză

În Republica Cehă, limita de viteză este definită de drumul pe care circulați. Mențineți o limită de viteză de 130 km / h pe autostradă, 50 km / h în zonele construite și 90 km / h în afara zonelor construite. Dacă depășești aceste limite de viteză, chiar și așa ușor, poți fi tras și să plătești o amendă în valoare de 20 până la 70 de euro.

Conducerea în Republica Cehă Nu conduceți peste limita de viteză

Dacă intenționați să conduceți, trebuie să știți că un permis de conducere achiziționat în orice țară a UE este valabil pe întreg teritoriul UE, dar orice șofer dintr-o țară din afara UE trebuie să obțină un permis de conducere pentru Republica Cehă, în cazul în care locuiește mult timp. în țară. Acest lucru se aplică și dacă dețineți o mașină cumpărată în Republica Cehă. De asemenea, este necesar un certificat de asigurare. De obicei este valabil 3 luni și certifică faptul că aveți asigurare obligatorie de răspundere civilă.

Înainte de a pleca, asigurați-vă că nu ați băut alcool (Republica Cehă nu tolerează conducerea în stare de ebrietate), că centura de siguranță și centurile de siguranță pentru pasageri sunt sigure (include toți cei din spatele mașinii) și că orice pasager din față scaunul are vârsta sub 12 ani. Utilizarea unui telefon mobil (sau a oricărui tip de dispozitiv electric portabil) nu este permisă la conducere. Viteza maximă permisă în zonele locuite este de 50 km / h. Viteza permisă crește până la 90 km / h pe drumurile principale și 130 km / h pe autostrăzi. Fiecare vehicul trebuie condus cu farurile aprinse, indiferent de ora din zi.

Permis de conducere cehia

Republica Cehă nu are cabine de taxare. Ca înlocuitor, va trebui să cumpărați un autocolant pentru parbriz. Aceste autocolante (dålniä • nf znåmka) pot fi achiziționate la punctele de trecere a frontierei, la unele oficii poștale și la benzinării. Completați numărul de înmatriculare de pe mașină pe autocolant și atașați partea în formă de scut a autocolantului în colțul din dreapta jos al parbrizului. Păstrați partea dreptunghiulară ca dovadă a cumpărării. Fiecare mașină închiriată ar trebui să aibă deja un autocolant pentru autostradă. Dacă ești găsit fără, vei fi amendat. Un autocolant valabil 10 zile costă 310 CZK, timp de 30 de zile 440 CZI <și pentru unul anul 1500 CZK.

 

Permis de conducere cehia. La motor, aveți voie să depășiți numai pe stânga, dar această regulă este adesea încălcată. Dacă sunteți implicat într-un accident, nu vă deplasați mașina până la sosirea forțelor de ordine. Dacă trebuie să îl mutați, pentru siguranță, înregistrați poziționarea fiecărei mașini înainte de a face acest lucru. În situații de urgență, șoferii pot apela serviciul de asistență rutieră sau UAMK, la 261 104 123 sau 1230. Aceștia operează 24/7. Veți descoperi telefoane la fiecare milă sau 1,6 km pe fiecare autostradă.
Șoferi în Praga

Permis de conducere cehia

Recent, au existat povești inconsistente conform cărora șoferii cehi sunt al treilea cel mai periculos din Europa după șoferii greci,

dar destul de norocoși cu accidentele rutiere atunci când se ia în considerare rata medie a accidentelor din Europa. Când intri în Praga și iei o mașină, durează doar 5 minute pe drum pentru ca un nebun să te depășească pe dreapta la 1 50 de kilometri pe oră.

Un alt scenariu obișnuit este atunci când un șofer iese din mașină și țipă la un alt șofer chiar și pentru o mică eroare de conducere (șoferii se pot lupta uneori). Starea drumurilor nu este prea rea, dar fiți pregătiți pentru șoferii teribili, mai ales pe autostrăzi și în tot centrul Pragei.

Mulți șoferi nu sunt amabili, iar cotidianele locale sunt pline de povești în fiecare zi despre șoferi proști care provoacă accidente. Din acest motiv, dacă nu este necesar,

nu conduceți la Praga, ci folosiți transportul public sau un taxi sau folosiți o mașină de închiriat și un șofer.

Parcare în Praga
Majoritatea locurilor din centrul orașului Praga au zone taxate între 30 CZK și 120 CZK pe oră (sau puteți obține un permis de parcare pe termen lung). Există mai multe parcări lângă stațiile de metrou, plus parcări subterane. Pentru a reduce aglomerația din oraș, la periferia orașului există parcări Park & ​​Ride
Praga (la următoarele stații de metrou: Linia
A: stația Skalka; Linia B: stațiile Zlicin, Nové Butovice, Palmovka, Rajskå Zahrada, Cerny Most; Linia C: stațiile Nådrazf Holesovice, Lådv (, Opatov). Taxa de parcare în aceste locuri este mult mai mică decât taxa de oraș; costă doar 10 CZK nelimitat, iar parcarea este garantată. Permis de conducere cehia

Open chat
Nevoie de ajutor?
Buna ziua
Cum vă putem ajuta?
%d blogeri au apreciat: