Sfaturi pentru conducerea în condiții de - siguranță atunci când sunteți gravidă

Sfaturi pentru conducerea în condiții de – siguranță atunci când sunteți gravidă

Acum că burtica crește, probabil că vă întrebați ce fel de schimbări ar trebui să faceți, dacă este necesar pentru a face schimbări, pentru a vă conduce mașina în siguranță și pentru a vă proteja bebelușul nenăscut. Din păcate, unele accidente sunt inevitabile. Deci, este important să urmați sfaturile de mai jos, pentru o protecție maximă:

 

  • Deși poate fi inconfortabil, medicii recomandă femeilor însărcinate să poarte în continuare centura de siguranță în timp ce conduc. Nu uitați să nu vă așezați centura deasupra burții. Ar trebui să vă puneți cureaua de umăr pe piept, între sâni, departe de gât și să plasați centura transversală peste șolduri și pelvis, sub burta.
  • Nu puneți niciodată cureaua de umăr pe spate sau sub braț. 
  • Renunțați la hainele suplimentare, cum ar fi paltoanele sau jachetele, astfel încât acestea să nu interfereze cu plasarea centurii de siguranță. 
  • Purtați-vă centura de siguranță chiar dacă mașina dvs. este echipată cu airbag-uri. Studiile arată că utilizarea corectă a centurilor de siguranță aproape elimină riscul de rănire cauzat de airbag-uri în caz de accident. Airbagurile și centurile de siguranță, împreună, vă oferă o protecție optimă. 
  • De asemenea, ar trebui să mutați scaunul mai în spate, departe de volan. Sternul trebuie să fie la cel puțin 25 cm distanță de volan și de bord.
  • Când este posibil, optează pentru locul potrivit. Este mai bine să fii pasager decât să conduci, deoarece în acest fel nu vei intra în contact cu volanul în caz de accident. 
  • Conduceți defensiv! Există mulți șoferi neglijenți pe drumurile noastre. Citiți mai multe despre conducerea defensivă aici .

 

Dacă sunteți implicat într-un accident, este important să solicitați imediat asistență medicală. Acest lucru este adevărat, indiferent dacă aveți sau nu leziuni fizice. Trauma cauzată de un accident poate provoca nașterea prematură și, dacă fătul a suferit leziuni, există șanse mari să nu le vedeți și să le simțiți.

By admin

Lasă un răspuns

Open chat
Nevoie de ajutor?
Buna ziua
Cum vă putem ajuta?
%d blogeri au apreciat: